Impresum / Izjava o privatnosti



Obveza obavještavanja prema §5 E-Commerce Act, §14 Corporate Code, §63 Trgovinske odredbe i Obavijest o objavljivanju prema § 25 Zakona o medijima.

Racz & Co. Gesellschaft m.b.H. (FunCar)
Dimnjačarenje 32
1150 Beč
Austrija

Poslovna namjena: iznajmljivanje motornih vozila; Automobilske tehničari; slobodno ime: “FunCar”
UID broj: ATU14795701
Broj trgovačkog registra: FN 97689 k
Poslovni registarski sud: Beč
Sjedište: 1150 Beč

Tel .: + 43-1-89211-1122
E-pošta: office@funcar.at

Član od: WKO
Stručni zakon: Trgovački propisi: www.ris.bka.gv.at

Nadzorno tijelo / trgovinska tijela: Općinska komisija Beč
Naziv posla: Web dizajner, grafički dizajner
Dodjela stanja: Austrija

Predsjednik
Gospodine Racz Miklos

Vlasništvo
Partner Jozsa Viktoria 100%

Posredovanje EU
Informacije o on-line rješavanja sporova: Potrošači imaju mogućnost podnošenja žalbe na online rješavanja sporova platforma EU: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=DE. Također možete uputiti bilo kakvu žalbu na gore navedenu adresu e-pošte.

Odgovornost za sadržaj ove web stranice
Stalno razvijamo sadržaj ove web stranice i nastojimo pružiti točne i ažurirane informacije. Nažalost, ne možemo preuzeti nikakvu odgovornost za ispravnost svih sadržaja na ovoj web stranici, posebno za one koje pružaju treće strane. Ako primijetite bilo kakav problematičan ili nezakonit sadržaj, kontaktirajte nas odmah, naći ćete podatke za kontakt u otisku.

Odgovornost za veze na ovoj web stranici
Naša web stranica sadrži linkove na druge web stranice čiji sadržaj za koji nismo odgovorni. Ako primijetite nezakonite veze na našoj web stranici, molimo kontaktirajte nas, naći ćete podatke za kontakt u otisku.

COPYRIGHT
Svi sadržaji ove web stranice (slike, fotografije, tekstovi, videozapisi) podliježu autorskim pravima. Ako je potrebno, legalno ćemo se kazniti za neovlaštenu upotrebu dijelova sadržaja našeg web mjesta.

Slika krediti
Slike, fotografije i grafike na ovoj web stranici zaštićeni su autorskim pravima.

H3. Izjava o privatnosti

Zaštita
Mi smo stvorili ovu izjavu o privatnosti kako bi objasnili da ste u skladu sa zahtjevima Uredbe o zaštiti Europske unije podataka, koje podatke prikupljamo, kako upotrebljavamo podatke i opcije imate kao posjetitelj na ovoj web stranici.

Nažalost, u prirodi su stvari ta objašnjenja zvučala vrlo tehnički, ali pokušali smo opisati najvažnije stvari na jednostavan i jasan način.

Automatsko spremanje podataka
Kada posjetite web stranice danas, određene informacije automatski se stvaraju i pohranjuju, uključujući i na ovoj web stranici.

Ako ste u posjeti našim web stranicama kao što je sada, naš web poslužitelj automatski sprema (računalo na kojem je pohranjena ove web stranice) podatke kao što su IP adresa vašeg uređaja, adrese posjećenih podstranica, pojedinosti o vašem pregledniku (kao što su Chrome, Firefox, Edge, …) i datum i vrijeme. Ne upotrebljavamo te podatke i obično ih ne otkrivamo, ali ne možemo isključiti da će se vidjeti u slučaju nezakonitog ponašanja.

Pohrana osobnih podataka
Osobni podaci koje predaja nam na ovim stranicama, kao što su ime, adresa e-pošte, adresu ili druge osobne podatke tijekom obrasca ili komentare u blogu su nas, zajedno s vremenom i IP Adresa koja se koristi samo za navedenu svrhu, koja se čuva na sigurnom mjestu i nije otkrivena trećim stranama.

Koristimo vaše osobne podatke samo za komunikaciju s posjetiteljima koji izričito traže kontakt i za rukovanje uslugama i proizvodima koji se nude na ovoj web stranici. Nećemo otkriti vaše osobne podatke bez pristanka, ali ne možemo isključiti da se te informacije prikažu u slučaju nezakonitog ponašanja.

Ako nam osobne podatke pošaljete e-poštom – izvan ove web stranice – ne možemo jamčiti siguran prijenos i zaštitu vaših podataka. Preporučujemo da nikad ne šaljete povjerljive podatke e-poštom.

Vaša prava
U načelu, imate prava na informacije, ispravke, brisanje, ograničavanje, prijenos podataka, opoziv i opoziv. Ako smatrate da obrada vaših podataka krši zakon o zaštiti podataka ili ako ste na neki drugi način prekršili tvrdnje o zaštiti podataka, možete se žaliti nadzornom tijelu. U Austriji, to je tijelo za zaštitu podataka čije web stranice možete pronaći na adresi https://www.dsb.gv.at/.

Kolačići
Naša web stranica koristi HTTP kolačiće za pohranu korisničkih podataka.
Kolačić je kratki paket podataka koji se izmjenjuje između web preglednika i web poslužitelja, ali potpuno je besmislen korisniku, a samo za web aplikaciju, npr. Kao mrežna trgovina prima značenje, kao što je sadržaj virtualne košarice za kupnju.
Postoje dvije vrste kolačića: kolačići prve strane izrađuju se na našoj web stranici, a kolačići treće strane izrađuju druge web stranice (npr. Google Analytics).
Postoje tri kategorije kolačića: osnovni kolačići kako bi se osigurala osnovna funkcionalnost web stranice, funkcionalni kolačići kako bi se osiguralo uspješnost web stranica i ciljanih kolačića za poboljšanje korisničkog doživljaja.
Koristimo kolačiće kako bi naša web stranica bila jednostavnija. Neki kolačići ostaju pohranjeni na vašem uređaju dok ih ne izbrišete. Omogućuju nam da prepoznamo vaš preglednik na sljedećem posjetu.
Ako to ne želite, možete postaviti preglednik tako da vas obavijesti o postavljanju kolačića i to dopustite samo u pojedinim slučajevima.
Uvijek možete izbrisati kolačiće koji su već na računalu ili onemogućiti kolačiće. Postupak se razlikuje u svom pregledniku, najbolje je tražiti vodstvom u Google s ključnom riječi „Izbriši sve kolačiće krom” ili „kolačiće onemogućiti krom” u slučaju preglednika Chrome ili zamijeniti riječ „krom” protiv ime preglednika, npr. B. rub, krijesnica, safari off.
Ako nam općenito ne dopuštamo upotrebu kolačića, npr. onemogućite ih putem postavke preglednika, neke značajke i stranice možda neće funkcionirati prema očekivanjima.

Pravila o privatnosti usluge Google karte
Na našoj internetskoj stranici upotrebljavamo Google karte Google Inc. (1600 amfiteatar Parkway Mountain View, CA 94043, SAD).

Upotrebom značajki ove kartice podaci će se prenijeti Googleu. Kakve podatke Google prikuplja i kako koristi te podatke možete pronaći na adresi https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/.

Pravila o privatnosti usluge Google Analytics
Google Analytics upotrebljava Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, SAD) za statističku analizu podataka posjetitelja. Google Analytics koristi ciljane kolačiće.

Za više informacija o Uvjetima korištenja i Zaštiti privatnosti pod http://www.google.com/analytics/terms/de.html ili pod https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de.

Pseudonymization
Naša briga u smislu DSGVO-a je poboljšanje naše ponude i našeg web izgleda. Budući da nam je za nas važna privatnost korisnika, korisni podaci se pseudonimiziraju. Obrada podataka se obavlja na temelju zakonskih zahtjeva § 96 TKG 3, kao i vrsti 6 EU DSGVO stavak 1 zapalio (pristanak) i / ili f (interes) u DSGVO.

Deaktivacija prikupljanja podataka od strane Google Analyticsa
Koristeći dodatke preglednika onemogućiti Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js dc.js) može spriječiti Google Analytics koristi svojim posjetiteljima podataka stranice.

Možete spriječiti prikupljanje podataka koje generira cookie o vašem korištenju web lokaciji i obradu tih podataka od strane Google-a, preuzimanjem browser plug-in dostupna na sljedećem linku i instalirati: https://tools.google com / dlpage / gaoptout? hl = hr.

 
Dodatak Google Analyticsu za obradu podataka
U Googleu smo sklopili izravni ugovor o kupnji za upotrebu usluge Google Analytics prihvaćanjem “Dodatak za obradu podataka” u usluzi Google Analytics.

Više o dodatku o obradi podataka Google Analytics može se naći ovdje: https://support.google.com/analytics/answer/3379636?hl=de&utm_id=ad

Demografski podaci i izvješća o interesima usluge Google Analytics
Uključili smo značajke oglašavanja u Google Analyticsu. Izvješća o demografskim podacima i interesima uključuju dob, spol i interese. To nam omogućuje – bez da ti podaci budu dostupni pojedincima – da bismo dobili bolju sliku naših korisnika. Saznajte više o značajkama oglašavanja na adresi https://support.google.com/analytics/answer/3450482?hl=en_AT&utm_id=ad.

Možete prestati upotrebljavati aktivnosti i informacije Google računa u odjeljku “Postavke oglašavanja” na https://adssettings.google.com/authenticated putem kućice.

Pravila o privatnosti na Facebooku
Koristimo funkcije Facebooka, mreže društvenih medija FIrma Facebook Ireland Ltd., 4 trga Grand Canal, kanala Grand Canal, Dublin 2 Irske.
Koje značajke (društvene dodatke) pruža Facebook, možete pročitati na stranici https://developers.facebook.com/docs/plugins/.
Posjetom naše web stranice informacije mogu biti prenesene na Facebook. Ako imate Facebook račun, Facebook može povezati te podatke s vašim osobnim računom. Ako to ne želite, prijavite se s Facebooka.
Pravila o privatnosti, informacije koje Facebook sakupi i kako ih upotrebljavaju, možete pronaći na adresi https://www.facebook.com/policy.php.

Izvor: Izrađen s generatorom imprint tvrtke firmenwebseiten.at u suradnji s pets.at